Gaziantep'te Damat Katliamı! 3 Kişinin Can Verdiği Dehşet Evinden Kayınbirader Ölü Taklidi Yaparak Kurtulmuş

TAKİP ET

Gaziantep'te bir kişi ayrı yaşadığı eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini pompalı tüfekle katletti. Olay sırasında evde olan ve vurularak yaralanan kayınbiraderin ölü taklidi yaparak kurtulduğu öğrenildi. Katliam yapan damadın 1 yaşındaki kızını alarak kaçtığı belirtildi.

Gaziantep’te bir kişi ayrı yaşadığı eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini pompalı tüfekle katletti. Olay sırasında evde olan ve vurularak yaralanan kayınbiraderin ölü taklidi yaparak kurtulduğu öğrenildi. Katliam yapan damadın 1 yaşındaki kızını alarak kaçtığı belirtildi.

Olay, Gaziantep Nizip ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce Nizip ilçesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirlenen 27 yaşındaki Eyyüp Y.’nin evinden aldığı pompalı tüfekle boşanmak üzere olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Gülşen Y.’nin baba evine gittiği öğrenildi.

3 KİŞİYİ KATLETTİ

Boşanmak üzere olduğu eşi ve ailesiyle tartışma yaşayan damat Eyyüp Y.’nin yanında getirdiği pompalı tüfekle eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini vurarak öldürdüğü öğrenildi. Olay sırasında ağır yaralanan kayınbirader Yunus Köse’nin ise ölü taklidi yaparak canını kurtardığı belirlendi. Olay sonrasında cinnet getirerek katliam yapan damat Eyyüp Y., 1 yaşındaki kızını da yanına alarak kaçtı. 

DAKİKALARCA ÖLÜ TAKLİDİ YAPMIŞ

Dehşetin yaşandığı evde, Eyyüp Y.’nin tüfekle açtığı ateşte ağır yaralanan kayınbirader Yunus Köse’nin yaralandıktan hemen sonra ölü taklidi yaptığı ve dakikalarca yerde hareketsiz şekilde yattığı öğrenildi. Yaralanan kayınbiraderin Eyyüp Y.’nin evden ayrılmasının ardından komşular ve sağlık ekiplerinden destek istediği öğrenildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yapılan incelemenin ardından  yaşındaki kızını da alarak kaçan Eyyüp Y.’yi arama çalışması başlattı.

 

Gaziantep Nizip Damat Katliam Cinnet Cinayet Kayınbirader