Gaziantep'te Cinnet Getiren Baba Evi Ateşe Verdi 3 Kişi Öldü!

TAKİP ET

Gaziantep'te baba ailesini yok etti. Cinnet getirdiği belirtilen baba oturduğu evi ateşe verdi. Olayda adamın eşi ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gaziantep’te baba ailesini yok etti. Cinnet getirdiği belirtilen baba oturduğu evi ateşe verdi. Olayda adamın eşi ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Gelen bilgilere göre Gaziantep’in Merkez Şahinbey İlçesine bağlı olan İstiklal Mahallesi’nde bir baba cinnet getirdi ve tüm ailesini yok etti. 31 yaşındaki Mustafa Öztürkmen henüz nedeni belirlenmeyen bir nedenle sinir krizi geçirdi. Adam sinir krizi geçirerek kendi oturduğu evi ateşe verdi. Olay yaşanırken adamın eşi Fatma Öztürkmen 3 çocuğunu alarak dışarıya çıkmak istedi. Fakat sinirkrizi geçiren adam eşini bıçaklayarak ağır yaraladı.
Olay yerine ambulans sevk edilirken dumandan etkilenen Mustafa Öztürkmen eşi Fatma Öztürkmen ve çocukları Mehmet, İlknur ve Mervenur Öztürkmen kentte bulunan hastanelere kaldırıldı. 
Hastanede tedavi altına alınan ağır yaralı Fatma Öztürkmen ve çocukları İlknur, Mervenur Öztürkmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinnet getiren baba Mustafa Öztürkmen ve oğlu Mehmet Öztürkmenin ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi. 

 

gaziantep cinnet getiren baba cinnet getiren baba evi ateşe verdi 3 kişi öldü