Gaziantep'te Cadde'de Alışveriş Yapanların Üzerine Ateş Açıldı, 1'i Ağır 5 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Gaziantep'te Cadde üzerinde alışveriş yapmakta olan kalabalığın üzerine ateş açıldı. Bayram alışverişi için dışarıda bulunan vatandaşlara ateş açılmasının ardından 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı belirlendi.

Gaziantep’te Cadde üzerinde alışveriş yapmakta olan kalabalığın üzerine ateş açıldı. Bayram alışverişi için dışarıda bulunan vatandaşlara ateş açılmasının ardından 1’i ağır 5 kişinin yaralandığı belirlendi.

Yaşanan saldırı bugün akşam saatlerinde Gaziantep Şehitkamil ilçesi Şoför Ali Caddesinde meydana geldi. Gelen bilgilere göre motosikletli oldukları belirlenen ve henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişi vatandaşların alışveriş yaptığı ve yoğun bir kalabalığın olduğu bölgede yüzlerce vatandaşın arasına rastgele av tüfeği ve tabanca ile ateş açtılar. Olay sırasında vücuduna saçma ve kurşun isabet eden Tülay Gülderen, Zekeriya Melikşah, Dilan Demir, Dilek Demir ve Yağmur Çobanoğlu isimli kişiler yaralandı. 

SALDIRGANLAR KAYIPLARA KARIŞTI

Hiç düşünmeden kalabalığa rastgele ateş açan ve 5 kişiyi yaralayan saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralılar için olay yerine ambulanslar sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek bölgede güvenlik önlemleri aldı. Yaralanan 5 kişi tedavi için çevre hastanelere götürülürken olay yerinden kaçan saldırganlar için arama çalışması başlatıldı. Yaralanan 5 kişinin içinden başından vurulan Tülay Gülderen’in hayati tehlikesinin yüksek olduğu öğrenildi.

 

gaziantep silahlı saşdırı kalabalığa silahlı saldırı 5 kişi yaralı alışveriş yapanlara saldırı gaziantep haberleri