Gaziantep'te Bir Köpeğe Yapılan İşkence Kan Dondurdu: Boğazını Kemerle Bağlayarak 20 Metreden Aşağı Attılar

TAKİP ET

Gaziantep'te henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişinin bir köpeğe yaptığı vicdansızlık kan dondurdu. Gözü dönmüş 2 şahıs köpeğin boğazını önce kemerle bağlayarak yerde sürükledi daha sonrada yaklaşık 20 metre yükseklikten mağara girişine attı.

Gaziantep’te henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişinin bir köpeğe yaptığı vicdansızlık kan dondurdu. Gözü dönmüş 2 şahıs köpeğin boğazını önce kemerle bağlayarak yerde sürükledi daha sonrada yaklaşık 20 metre yükseklikten mağara girişine attı. 

Olay, Gaziantep Kıbrıs Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde yaşandı. Kimliği henüz tespit edilemeyen 2 şahsın bir köpeğe yaptığı işkence dehşete düşürdü. Köpeğin boynuna kemer bağlayarak yerde sürükleyen 2 şahıs daha sonra talihsiz hayvanı yaklaşık 20 metre olan yükseklikten mağara girişine attı. O esnada Mahalle çocukları olayı görerek hemen durumu ailelerine haber verdi. Duyarlı ailelerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri duruma müdahale etti.

KÖPEK VİNÇ YARDIMI İLE KURTARILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri köpeğin kurtarılması için Gaziantep Hayvanat Bahçesi görevlilerinden yardım istedi. Olay yerine gelen hayvanat bahçesi görevlileri ve itfaiye ekiplerinin ortak çalışmaları sonucunda görevliler vinç aracılığıyla aşağıya inerek köpeği sığındığı mağaranın tedavisine başlandığı ve hayvanat bahçesine götürülerek tedavi altına alınan talihsiz hayvanın ayaklarında kırık olduğu tespit edildi. Polis ekipleri de köpeğe bu vahşeti yapanların yakalanması için çalışma başlattı.

 

gaziantep işkence köpek itfaiye ayakları kırıldı