Gaziantep'te Acı Olay! Sinir Krizi Geçiren Genç Kız Oturduğu Evi Ateşe Verdi

TAKİP ET

Gaziantep'te babasının cezaevinde olduğu ve kardeşinin 3 ay önce intihar ettiği öğrenilen bir genç kız bunalıma girerek geçirdiği sinir krizi nedeniyle oturduğu evi ateşe verdi.

Gaziantep’te babasının cezaevinde olduğu ve kardeşinin 3 ay önce intihar ettiği öğrenilen bir genç kız bunalıma girerek geçirdiği sinir krizi nedeniyle oturduğu evi ateşe verdi.

Olay, Gaziantep Mithatpaşa Mahalllesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, annesi ile birlikte 2 katlı evin üst katında oturan E.T isimli genç kızın annesinin evde olmadığı bir saatte girdiği bunalım sonrasında geçirdiği sinir kriziyle oturduğu evi ateşe verdi. Komşularının fark ederek ihbar ettiği eve polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale ederek genç kızı alevlerin içinden kurtarmak için çalışma başlatan itfaiye ekipleri ilk olarak kilitli olan demir kapıyı açmak istedi ancak başarılı olamadı. 

GENÇ KIZ KURTARILDI

Son olarak buldukları merdiven yardımıyla eve giren ve demir kapının kilidini sprial ile kesen itfaiye ekipleri evdeki yangına müdahale ederek yaralanan genç kızı dışarı çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan E.T’nin tedavi altına alındığı öğrenildi. 

HİKAYESİNDEN DRAM ÇIKTI

Diğer yandan genç kızın hikayesinden dram çıktığı öğrenildi. Kız kardeşinin 3 ay önce intihar ettiği öğrenilen genç kızın babası R.T’nin cezaevinde olduğu öğrenildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin genç kızın ateşe verdiği evde detaylı inceleme başlattıkları ve olayla ilgili soruşturmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

Gaziantep Genç kız Yangın Ev Sinir krizi Dram