Gaziantepli Mehmet'in Acı Hikayesi! 9 Yıl Sonra Kanseri Yendi, Servisin Altında Kalarak Can Verdi

TAKİP ET

Gaziantep'te henüz 11 yaşında olan ve 9 yıldır mücadele ettiği kanseri yendiği öğrenilen küçük Mehmet, kanser gibi zorlu hastalığın pençesinden kurtulsa da ölüm onu okul servisinde buldu. İlkokul öğrencisi Mehmet okul servisinin altında kalarak hayata veda etti.

Gaziantep’te henüz 11 yaşında olan ve 9 yıldır mücadele ettiği kanseri yendiği öğrenilen küçük Mehmet, kanser gibi zorlu hastalığın pençesinden kurtulsa da ölüm onu okul servisinde buldu. İlkokul öğrencisi Mehmet okul servisinin altında kalarak hayata veda etti. 

Gaziantepli olduğu öğrenilen 11 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mehmet Yağcı’nına acı hikayesi herkesin yüreğini burktu. 9 yıl boyunca minik bedeniyle mücadele ettiği kanseri yenen minik Mehmet, okula gittiği servis minibüsünün altında kalarak hayatını kaybetti.

SERVİSİN ALTINDA EZİLEREK CAN VERDİ

11 yaşında olan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Mehmet Yağcı, okuldan döndüğü 27 S 0900 plakalı servis minibüsüyle dün evine geldiği sıralarda servisten indiği anda çantasını yere düşürdü. Çantasını almak isteyen küçük çocuk servis şoförü E.D yönetimindeki aracı hareket ettirmesi ile küçük çocuk aracın tekerinin altında ezilerek can verdi. Servis şoförünün ön tekerleğinin altında kalan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan küçük çocuğun hikayesi yürekleri burktu. 

6 AYLIKKEN YAKALANDIĞI KANSERİ YENMİŞTİ

Servis aracının altında kalarak can veren küçük çocuğun henüz 6 aylıkken beyninde oluşan tümör nedeniyle 9 yıl boyunca kanser tedavisi gördüğü ve 1 böbreğini kaybettiği öğrenildi. 9 yıldır savaştığı kanseri yenen Mehmet Yağcı, düşürdüğü çantasını almak isterken hayatını kaybetti.

 

Gaziantep 9 yıl Kanser Mehmet Acı hikaye 11 yaşındaki çocuk Servisin atında kaldı