Gaziantep'te Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde otomobil, hafif ticari araç ve kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Şehitkamil ilçesindeki Çamtepe Mahallesi çevre yolunda, Burak Aslan idaresindeki 27 AIC 929 plakalı hafif ticari araç, aynı güzergahta seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği henüz bilinmeyen 46 AH 598 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazanın etkisiyle 27 ARI 290 plakalı otomobil de kamyona yandan çarparak kazaya karıştı. 

Kazanın çevredekiler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edildikten sonra kaza mahalline sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada hafif ticari araçta yolculuk yapan Cesur Ekinci (44) ile Mehmet Güler'in (57) kaza mahallinde hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı araçta yolculuk yapan Burak Aslan ve ismi bilinmeyen bir kişi ise ağır yaralandı.

Yaralılara ilk müdahalenin sağlıl ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılmasından sonra yaralılar, ambulansla hastaneye nakledildi. 

Kazada yaşamını kaybeden iki kişinin cansız bedenleri, otopsi işlemi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Öte taraftan kaza dolayı ulaşımın tek şeritten sağlandığı çevre yolu, yaklaşık 2 saat süren çalışmadan sonra trafiğe tekrar açıldı

Gaziantep Şehitkamil Trafik Kazası