Gaziantep'te İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaşamını kaybederken, 5 kişide yaralandı.

Gece saatlerinde Nurdağı-Gaziantep karayolunun 12’nci kilometresinde bulunan Kömürler Mahallesi mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Gaziantep istikametine seyreden 41 yaşındaki Halil Koca'nın kullandığı 27 ACN 009 plakalı otomobil, 44 yaşındaki Uğur Arslan kontrolündeki 38 SA 172 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle sürücülerinin kontrolünden çıkan otomobiller savrulurken, kazaya tanık olanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kazayı ihbar etmesinden sonra kaza mahalline polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibince kaza mahallinde yapılan ilk kontrolde sürücülerden Uğur Arslan ve otomo ilde yolcu olan  66 yaşındaki Ahmet Arslan'ın yaşamını kaybettiği tespit edildi. 

Kazada yaralanan 65 yaşındaki Fatma Koca, 24 yaşındaki Esra Koca, 45 yaşındaki Ramazan Tosun ile kimlikleri henüz öğrenilemeyen 2 kişiye ilk müdahale kaza mahallinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere nakledildi. 

Kazada yaşamını yitiren Ahmet Arslan ve Uğur Arslan’ın cansız bedenleri, kaza mahallinde yapılan incelemenin tamamlanmasından sonra otopsi işlemi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. 

Gaziantep Nurdağı Trafik Kazası