Gaziantep'te feci kaza: Şantiye kulübesine çarpan araçta 1 ölü, 3 yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'te, hafif ticari aracın yol yapım şantiyesine ait kulübeye çarpması sonucu meydana gelen korkunç kazada 1 güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi ve 3 kişi yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Doğu gişeleri yakınlarında akşam saatlerinde gerçekleşti. Kadir Paray'ın yönetimindeki 34 GTB 551 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünü kaybederek yol yapım çalışmalarının devam ettiği alandaki şantiye kulübesine çarptı. Kaza anını görenlerin hemen ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından kulübede bulunan güvenlik görevlisi Süleyman Özkalalı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü ile ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla yakınlardaki hastanelere sevk edildi. Hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Süleyman Özkalalı'nın cenazesi, olay yeri incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Jandarmanın kaza ile ilgili başlattığı soruşturma ise devam ediyor. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sürücü Kadir Paray'ın ifadesi doğrultusunda olayın ayrıntıları belirlenmeye çalışılıyor. Kazada hayatını kaybeden Süleyman Özkalalı'nın ailesine ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Gaziantep trafik kazası ölüm haberi