Gaziantep'te feci kaza! 2 kişi öldü, 10 kişi yaralı

TAKİP ET

Gaziantep ilinde meydana gelen trajik bir zincirleme kaza sonucunda 2 otomobil ile 1 kamyonetin karıştığı feci olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 41'inci kilometresinde meydana geldi. 

Henüz sürücüsü belirlenemeyen 35 APV 109 plakalı otomobil, Halil Akaslan kontrolündeki 34 DGU 203 plakalı otomobil ile Seydan Geniş’in kullandığı 59 ADU 160 plakalı kamyonete çarpıştı. Çarpışma sonucunda meydana gelen büyük çaplı kazada can kayıpları ve yaralılar olduğu ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Suriye uyruklu Ali Muhammed (29) maalesef kaza sonucunda hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı. Yaralılar hızla bölgede bulunan hastanelere nakledildi ve tedavi altına alındı. Ancak, yaralılardan Ömer Erol (35) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri devam ederken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yaşanan bu elim kaza sonrasında yetkililer hemen soruşturma başlatarak olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor. Kazanın nedenleri, sürücülerin durumları ve olayın seyri hakkında ayrıntılı bir inceleme yürütülüyor. Bu tür acı verici olayların tekrar yaşanmaması adına alınabilecek önlemler de gözden geçirilecek.

Gaziantep trafik kazası ölüm haberi