Gaziantep'te 1 polis şehit oldu

TAKİP ET

Gaziantep'te gerçekleşen ve yüreklere acı bırakan bir olayın haberini aldık. Bu hüzünlü olay, ülkenin dört bir yanındaki vatandaşları derinden sarsarken, Türkiye'nin güvenliği için canını ortaya koyan kahraman polislerimizin ne kadar büyük bir fedakarlıkla görev yaptığını bir kez daha hatırlattı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla öğrendiğimiz üzücü haber, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev alan Polis Memuru Emirhan Şimşek'in, 04 Ekim 2023 tarihinde şüpheli bir motosikletin peşinden giderken meydana gelen trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiğini ortaya koydu. Olayın ardından hemen Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şimşek için sağlık ekipleri seferber oldu. Ancak maalesef tüm çabalar sonuçsuz kaldı ve genç polis memuru hayatını kaybetti.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında, "Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makami ali olsun” ifadelerini kullandığı gözlendi.

Polis Memuru Emirhan Şimşek, görevi sırasında yaşanan bu elim kazada hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaştı. Bu vesileyle, tüm güvenlik güçlerimize minnettarız. Şehit Emirhan Şimşek'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır dileriz.

Gaziantep şehit polis memuru ölüm haberleri