Gaziantep'de kamyonla otomobil çarpıştı! 1 ölü 3 yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'te sabah saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazasında hafif ticari araç ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, Gaziantep çevre yolunun İbrahimli mevkisinde gerçekleşti. Aynı yöne seyir halinde olan Mustafa Yoldaş (34) tarafından kullanılan 34FBY426 plakalı hafif ticari araç ile Hasan Çevik (39) tarafından yönetilen çimento taşıyan 27 AKT 905 plakalı kamyon, sert bir çarpışma ile birbirine girdi. Çevredeki diğer sürücülerin hemen olayı bildirmesi üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, devrilen kamyonun sürücüsü Hasan Çevik'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer yandan, hafif ticari aracın şoförü Mustafa Yoldaş ile kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi ağır yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Kazada yaşamını yitiren Hasan Çevik'in cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Bu acı kaza, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha hatırlatırken, yetkililerin benzer olayları önlemek adına daha fazla önlem alması gerektiği vurgulanıyor.

Gaziantep trafik kazası ölüm haberi