Garson Engelli Kızı Kafede Defalarca Taciz Etmiş!

TAKİP ET

Konya'da engelli bir kız gittiği kafede garson tarafından tacize uğradı. Defalarca taciz edilmesinin ardından yardım isteyince durum ortaya çıktı.

Konya’da bulunan bir kafeye gelen ve yüzde 50 oranında engelli olduğu dile getirilen bir genç kıza defalarca cinsel istismarda bulunan kişi polis tarafından yakalandı. Hakim karşısına çıkan garson olarak çalışan Yusuf A. isimli şahsın basit cinsel saldırı suçunu işlediği öğrenildi. Bunun üzerine mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay para cezasına çarptırılmasına karar verildi.

Geçtiğimiz kasım ayında Konya’nın Selçuklu ilçesi Parsana mahallesinde bulunan bir kafede korkunç bir cinsel saldırı olayının yaşandığı öğrenildi. Kafeye müşteri olarak gelen ve yüzde 50 oranında zihinsel engelli raporunun olduğu öğrenilen 19 yaşındaki genç kız bir süre sonra lavaboya gitti. Bunun üzerine Yusuf a. isimli garson genç kızı takip etti. Kafenin aşağısını görmek isteyip istemeyeceğini sordu. Genç kız ise kabul etti. Bunun ardından alt katta elle genç kızı taciz ettikten sonra bu durumu kimseyle paylaşmaması konusunda uyardı.

İKİNCİ KEZ PEŞİNDEN GİTMİŞ

Genç kızın yemek yedikten sonra lavaboya gitmesi üzerine durumu fırsat bilerek tekrar arkasından gitmiş. Bunun ardından tuvaletin kapısını kilitleyerek genç kızı burada yeniden taciz ettiği öğrenildi. Duruma daha fazla dayanamayan genç kız ise sapık garsonu iterek kapıyı açtıktan sonra mekan çalışanlarına durumu anlatmış. Garson ie polise vermiş olduğu ifadelerde ‘Been kimseye tacizde bulunmadım. Kendisi tuvaletteyken bende tuvaletin önünü temizliyordum. O sırada sinirlendiğim için kendi kendime küfür ediyordum. Bunun üzerine küfürleri kendi üzerine alınmış olabilir.’ diyerek kendisini savundu.

Emniyette verdiği ifadesinin ardından bir ay cezaevinde kalan ardından tahliye edilen garsona genç kızın ailesinin tepki gösterdiği öğrenildi. Bunun üzerine aile defalarca şikayetin alınması için uyarıldığını ancak davalarının sonuna kadar arkasında olduklarını anlattı.

taciz engelli kız