Galatasaray'dan Borsa'ya transfer açıklaması

TAKİP ET

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ( GSRAY ) ; Kamuyu Aydınlatma Platformu'na ( KAP ) dün gece saat 11'de profesyonel futbolcusu Lucas Elias Ontivero'nun geçici transfer haberini bildirdi.

Montral Impact'a transfer ediyor Konuya ilişkin olarak Galatasaray'dan KAP'a gönderilen açıklamaya göre; oyuncusu Lucas Elias Ontivero 2016/2017 futbol sezonunun ilk yarısının sonuna kadar ( 31/12/2016'dan geç olmamak üzere) geçici olarak Montreal Impact Kulübü'ne  transferi konusunda anlaşmaya varılmış. Transfer Şartları Galatasaray ile Montreal Impact Kulübü arasında Lucas Elias Ontivero'nun geçici transferi konusunda varılan anlaşmaya göre; Montreal Impact Kulübü oyuncuya hakedişlerinin 250 bin Euro'luk kısmını ödeyecek, geçici transfer bedeli olarak da oyunun kalan hakedişine denk gelen 225 bin Euro'yu Galatasaray'a ödeyecek. Satın Alma Opsiyonu da var Ayrıca; Montreal Impact Kulübü 01 Aralık 2016'ya kadar 800 bin Euro olan bonservis ücretini ödeyerek futbolcuyu satın alma opsiyonuna da sahip olacak. Eğer Kulüp Lucas Elias Ontivero'yu satın alma opsiyonunu kullanırsa; futbolcunun 3. bir kulübe transferi sözkonusu olduğunda satış karının %10'unu Galatasaray'a ödeyecek.

Galatasaray 2015 yılı transferleri Galatasaray 2016 yılı transferleri Galatasaray Lucas Elias Ontivero transferi Galatasaray Montreal Impact transfer galatasaray transfer haberleri