Galatasaray'da Yeni Hoca Telaşı! Erken Seçim İçin Düğmeye Basıldı

TAKİP ET

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısının ardından Hırvat teknik direktör Ugor Tudor ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Lig başından beri zirvedeki yerini koruyan Sarı Kırmızılı takımın son haftalarda yaşadığı hezimet ve zirveyi kaptırması bu kararın alınmasına neden oldu.

Galatasaray’da bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısının ardından Hırvat teknik direktör Ugor Tudor ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Lig başından beri zirvedeki yerini koruyan Sarı Kırmızılı takımın son haftalarda yaşadığı hezimet ve zirveyi kaptırması bu kararın alınmasına neden oldu. 

Galatasaray, Hırvat teknik adam Ugor Tudor ile yollarını ayırdığını resmi olarak duyurdu. Son zamanlarda taraftardan oldukça yoğun tepki alan Tudor, dün Evkur Yeni Malatyaspor ile oynan karşılaşmada 2-1’lik mağlubiyetin ardından daha fazla tepkinin odağında oldu. Yaşanan yenilgi sonrasında Sarı Lacivertli kulüpte toplantı kararı aldı.

TUDOR’UN GÖNDERİLDİĞİ RESMİ OLARAK AÇIKLANDI

Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısı bugün saat 14.00’da gerçekleştirilirken beklenen açıklama akşam saatlerinde geldi. Galatarasaray Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Hırvat teknik adam Ugor Tudor ve teknik ekibi ile yolların ayrıldığı ve bu kararın oy birliği ile alındığı belirtildi.

GALATASARAY’DA ERKEN SEÇİM KARARI

Ugor Tudor ile yolları ayıran Galatasaray Yönetiminden flaş bir adım daha geldi ve kulübün erken seçime gideceği konuşuldu. Galatasaray’dan yapılan bir diğer resmi açıklamada, Yönetim Kurulunun 13 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararı alındığı aktarıldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yarın saatler 13.00’ı gösterdiğinde Türk Telekom Stadyumu’nda basın toplantısı düzenlenleyerek merak edilen tüm sorulara yanıt vereceği öğrenildi.

 

Spor haberleri Galatasaray Ugor Tudor Ugor Tudor gönderildi mi Dursun Özbek Erken seçim mi yapılacak Galatasaray Yeni teknik direktörü