Galatasaray'da Kabus Bitmiyor! Devler Ligine Veda Etti

TAKİP ET

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son karşılaşmasında evinde Portekiz temsilcisi Porto'yu ağırladı. Portekiz devine 3 – 2 mağlup olan Galatasaray, devler ligine veda ederken Avrupa macerasına UEFA Avrupa Liginde devam edecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son karşılaşmasında evinde Portekiz temsilcisi Porto’yu ağırladı. Portekiz devine 3 – 2 mağlup olan Galatasaray, devler ligine veda ederken Avrupa macerasına UEFA Avrupa Liginde devam edecek.

Bu sezon Süper Lig’de ve Avrupa’da başarısız bir performans sergileyen Galatasaray, taraftarının yüzünü bir türlü güldüremedi. Galatasaray, ligde ve Avrupa’da oynadığı son 11 karşılaşmasında sahadan sadece 1 kez galibiyetle ayrılırken, 5 karşılaşmada da mağlup oldu. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubundaki ilk karşılaşmasında Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova’yı evinde 3 – 0 mağlup eden Galatasaray, büyük umutlarla başladığı Şampiyonlar Ligi macerasında taraftarlarını hüsrana uğrattı. Özellikle orta sahada büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olabilmesi için devre arasında mücadeleyi seven ve sahada savaşan en az üç transfere ihtiyacı var.

Galatasaray, Portekiz devi karşısında daha fazla gol pozisyonuna girdi. Bir penaltı gole çevrilemedi. Şampiyonlar Ligi’nde farklı bir galibiyeti kaçıran Galatasaray, sahadan 3 -2 mağlup ayrıldı. Galatasaray, savaşan bir orta saha ve forvet oyuncularının son vuruşlardaki başarısı ile UEFA Avrupa Ligi arenasında önemli başarılar elde edebilir.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubundaki diğer karşılaşmada Alman temsilcisi Schalke 04, Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova’yı 1 – 0 mağlup etti. Bu skorla Schalke 04, Şampiyonlar Ligi macerasına devam ederken, Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ise Avrupa kupalarına veda etti.   

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Liği UEFA Avrupa Ligi Porto Süper Lig