Galatasaray'da Dursun Özbek Dönemi Kapanıyor Mu? Yeni Başkan Adayı Şaşırttı

TAKİP ET

Galatasaray'da Hırvat teknik adam Ugor Tudor'un ayrılığı sonrasında yaklaşan kongreye doğru yeni başkan adayı sürpriziyle gündeme geldi. Galatasaray'ın yaklaşan kongre seçimlerinde başkanlığa adaylığını koyacak ismin takımın eski Başkanı Faruk Süren'in damadı olan Burak Elmas'ın olacağı iddia ediliyor.

Galatasaray’da Hırvat teknik adam Ugor Tudor’un ayrılığı sonrasında yaklaşan kongreye doğru yeni başkan adayı sürpriziyle gündeme geldi. Galatasaray’ın yaklaşan kongre seçimlerinde başkanlığa adaylığını koyacak ismin takımın eski Başkanı Faruk Süren’in damadı olan Burak Elmas’ın olacağı iddia ediliyor.

Galatasaray, kongreye geri sayıma başlarken yeni bir sürprizle karşılaştı. İddialara göre Galatasaray’ın eski Başkanı Farul Süren’in damadı Burak Elmas’ın Başkanlığa adaylığını koyacağı ancak Burak Elmas cephesinden bu iddialara doğrulama gelmediği öğrenildi.

BURAK ELMAS KİMDİR?

Galatasaray Başkanlığına adaylığını koyacağı iddia edilen Burak Elmas’ın büyük bir Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor. Galatasaray’ın eski Başkanı merhum Özhan Canaydın döneminde kulüpte Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Elmas, yine Galatasaray’ın eski Başkanı Faruk Süren’in de damadıdır. Sosyal medyayı aktif kullanan ve sık sık Galatasaray ile ilgili paylaşımlar yapan Elmas’ın Dursun Özbek yönetimini eleştirdiği ve yönetime oldukça ağır eleştiriler yaptığı bilinmektedir. Galatasaray’da Tudor döneminin sonuna gelinmesi, yeni teknik adam arayışları ve Fatih Terim’in takımın başına gelip gelmemesi yönünde yorumlarını ve düşüncelerini paylaşan Burak Elmas’ın Başkanlık seçimlerine adaylığını koyup koymayacağı merakla bekleniyor.

GALATASARAY’DA DEPREM DEVAM EDİYOR

Hırvat teknik adam Ugor Tudor’la yollarını ayıran Galatasaray’da henüz yeni teknik direktör belirlenemezken taraftarın Fatih Terim ısrarı da devam ediyor. Fatih Terim’in takımın başına gelip gelmeyeceği belirsizken son olarak deneyimli teknik adamdan gelen açıklamada, Galatasaray cephesinden kendisine herhangi bir teklif götürülmediği belirtilmişti.

 

Spor haberleri Galatasaray haberleri Galatasaray yeni teknik direktörü kim Galatasaray yeni başkan adayı Burak Elmas kimdir Dursun Özbek Ugor Tudor