Galatasaray, Uzatmalarda Zirve Yarışından Kopmadı

TAKİP ET

Galatasaray, Süper Ligin 23. haftasında Türk Telekom Arena'da ligin son sırasındaki Akhisarspor'u ağırladı.

Galatasaray, Süper Ligin 23. haftasında Türk Telekom Arena’da ligin son sırasındaki Akhisarspor’u ağırladı. Oyunu rakip sahaya yıksa da kaçırdığı gol pozisyonları ile taraftarına saç baş yoldurtan Galatasaray, uzatmada atıığı golle rakibini 1 – 0 mağlup ederek zirve yarışından kopmadı.

UEFA Avrupa Liginde Portekiz temsilcisi Benfica’ya elendikten sonra Süper Lig şampiyonluğunu taraftarına hediye ederek taraftarının gönlünü almak isteyen sarı kırmızılı ekip, Akhisarspor karşısında oldukça zorlandı. Süper Ligin zirvesindeki Medipol Başakşehir ile 6 puanlık farkı kapatarak ligin zirvesine yerleşmek isteyen Galatasaray, yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Galatasaray’da sakatlıkları süren Martin Linnes, Fernando ve Diagne, Akhisarspor kadrosuna alınmadı. Galatasaray taraftarı kar yağışına ve aşırı soğuğa rağmen takımını sahada yalnız bırakmayarak desteğiyle sarı kırmızılı futbolculara moral verdi.

Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Önlem Alındı

Sarı kırmızılı camia, Akhisarspor karşılaşmasında olumsuz hava koşullarından dolayı üzücü bir olay yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı. Saha içerisinde alınan önlemlerin yanı sıra çatıdaki karlarda temizlendi.   

Galatasaray uzatmalarda attığı golle Akhisarspor’u 1 – 0 mağlup ederek puanını 45’e yükseltirken, Akhisarspor 18 puanda kaldı.

Galatasaray Akhisarspor Süper Lig Türk Telekom Arena UEFA Avrupa Ligi