Galatasaray Üç Puanı Tek Golle Aldı

TAKİP ET

Galatasaray, Süper Lig 7. hafta açılış karşılaşmasında BB Erzurumspor'u konuk etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 7. hafta açılış karşılaşmasında BB Erzurumspor’u konuk etti. Galatasaray, Akhisarspor deplasmanındaki ağır yenilginin ardından Akhisarspor kadrosundan 5 değişiklikle sahaya çıktı. BB Erzurumspor karşılaşmasında kendisine ilk 11’de yer bulan Feghouli, bu sezon ilk 11’de sahaya çıkarken BB Erzurumspor karşılaşması Fatih Terim’inde Galatasaray’ın başında çıktığı 300’üncü lig karşılaşması oldu. Fatih Terim 197 karşılaşmada galip gelirken 38 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 65 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Türk Telekom Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Galatasaray’a galibiyeti getiren gol ise karşılaşmanın 74. dakikasında geldi. Galatasaray, bitime 16 dakika kala Maicon’un kaydettiği golle üç puana uzandı. Galatasaray, bu galibiyetle puanını 15’e yükselterek maç fazlasıyla lig lideri olurken, 2 puanda kalan BB Erzurumspor ise ligin son sırasında yer aldı.

Karşılaşmadan önce Galatasaray taraftarları tarafından açılan ‘Süper Lige Hoşgeldin Erzurumspor’ pankartı ve sonrasında da BB Erzurumspor futbolcularının, Galatasaray taraftarınca tribünlere çağrılması ve BB Erzurumspor futbolcularının tribünlere giderek bu çağrıya alkışla karşılık vermesi futbol adına çok güzel bir jest oldu.       

Galatasaray Akhisarspor BB Erzurumspor Fatih Terim Maicon Spor Toto Süper Lig