Galatasaray, Kayseri'de Yeniden Doğdu

TAKİP ET

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Kayeserispor deplasmanına gitti. Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden Kayserispor deplasmanına eksik kadroyla giden Galatasaray, Onyekuru'nun iki ve Ömer Bayram'ın golüyle Kayseri'de yeniden hayat buldu.

Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray, Kayeserispor deplasmanına gitti. Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden Kayserispor deplasmanına eksik kadroyla giden Galatasaray, Onyekuru’nun iki ve Ömer Bayram’ın golüyle Kayseri’de yeniden hayat buldu. Kayserispor deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Galatasaray, puanını 23’e yükselterek liderin peşini bırakmadı.

Süper Lig’de 3 maçtır galibiyete hasret kalan Galatasaray taraftarı, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle zorlu Kayserispor deplasmanından oldukça endişe duyuyordu. Ancak Galatasaray, Onyekuru ve Ömer Bayram’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmayı 3 – 0 galip bitirerek seyircisinin galibiyet hasretine son verdi.   

Galatasaray, bu galibiyetle puanını 23’e yükselterek lider Medipol Başakşehir’in peşini bırakmadı. Kayserispor ise 12 puanda kaldı.

Galatasaray Kayserispor Süper Lig Onyekuru