Galatasaray Hırslı Futboluyla Seyircisini Coşturdu

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig 17. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Sergilediği hırslı futbolla seyircisini coşturan ve göz dolduran Galatasaray, rakibini 4 – 2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig 17. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Türk Telekom Arena’da Demir Grup Sivasspor’u konuk etti. Sergilediği hırslı futbolla seyircisini coşturan ve göz dolduran Galatasaray, rakibini 4 – 2 mağlup etti.

Türk Telekom Arena’da gol düellosuna sahne olan ve oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısı 2 – 2 berabere bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan ve oyunda ağırlığını hissettiren Galatasaray, bulduğu 2 golle mücadeleyi 4- 2 kazandı.

Demir Grup Sivasspor, mücadelenin 9. dakikasında Robinho ile bulduğu golle Galatasaray karşısında 1 – 0 öne geçti. Galatasaray’ın 20. dakikada kazandığı penaltıyı Eren Derdiyok gole çevirince skora denge geldi. Karşılaşmanın 30. dakikasında fileleri havalandıran Sofiane Feghouli Galatasaray’ı 2 – 1 üstünlüğe taşıdı. Galatasaray’ın bu golüne Demir Grup Sivasspor, mücadelenin 41. dakikasında Robinho ile karşılık verince skora bir kez daha denge geldi. Mücadelenin 51. dakikasında Henry Onyekuru ile topu filelerle buluşturan Galatasaray, bir kez daha öne geçti. 3 – 2 öne geçtikten sonrada oyunda üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, karşılaşmanın 69. dakikasında Henry Onyekuru ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmadan başka gol sesi gelmeyince mücadeleyi 4 – 2 kazanan Galatasaray, Süper Lig’in ilk yarısını galibiyetle kapattı.

Bu galibiyetle puanını 29’a çıkaran Galatasaray, lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 6’ya indirdi. Demir Grup Sivasspor ise Süper Lig’in ilk yarısını 24 puanla 9. sırada tamamladı.  

Galatasaray Demir Grup Sivasspor Süper Lig Türk Telekom Arena