Galatasaray, Avrupa'dan Üç Yıl Men Cezası Alabilir

TAKİP ET

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından 'Yeniden İnceleme' kararı alınmasının ardından İsviçre'ye gitti. Acı gerçeği ise İsviçre'de öğrenerek şok oldu. Ayrıntılar haberimizin detayında...

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından ‘Yeniden İnceleme’ kararı alınmasının ardından İsviçre’ye gitti. Acı gerçeği ise İsviçre’de öğrenerek şok oldu. Ayrıntılar haberimizin detayında...

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulunun iki üyesi, Galatasaray’ın Avrupa’dan 3 yıl men edilmesini isteyince Galatasaray camiası büyük bir şok yaşadı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile yöneticilerin paniklediği bu talep karşısında Galatasaray Kulübünün ceza almamak için çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Galatasaray Kulübü, arzulanmayan bir neticeyle karşı karşıya kalarak taraftarını üzmemek için CAS’a başvuracak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, “Galatasaray, UEFA’dan üç yıl men cezası aldığı takdirde Galatasaray’dan şikayetçi olanlar sevinecekler mi?” diye sordu. Başkanın bu açıklaması spor otoriteleri tarafından “Tehlike, Başkan tarafından gözler önüne serildi.” şeklinde yorumlandı.

Galatasaray Yönetiminin, bu duruma bir çözüm üretebilmek için avukatlarıyla devamlı görüştüğü öğrenildi.

Galatasaray UEFA Avrupa CAS Mustafa Cengiz İsviçre