Galata'da bir araç yayaların arasına daldı: 2 yaralı

TAKİP ET

Galata'da bir otomobil cadde üzerinde yürüyen vatandaşların arasına daldı. Korkunç anları güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt edildi, kazada 2 vatandaşımız yaralandı.

Olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Beyoğlu Galip Dede caddesinde meydana geldi. İddialara göre, 34 CZA 431 plakalı bir otomobil sokaktan caddeye doğru hızlı bir dönüş yaparak cadde üzerindeki yürüyen vatandaşların arasına daldı.

HIZLA DÖNÜŞ YAPARKEN YAYALARIN ARASINA DALDI

İki vatandaşa çarparak metrelerce kaputunun üstünde sürükleyen otomobil, yol kenarında bulunan demir dubalara çarpmasının ardından kaldırıma çıkarak anca durabildi. Çevredeki vatandaşlar korku ve panik ile koştururken, ihbarın ardından olay yerine gelen ilk yardım ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahaleden sonra ambulanslar ile hastaneye sevk edildi.

POLİS OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜ GÖZALTINA ALDI

Otomobil şoförü ise polis ekipleri tarafından polis karakoluna götürüldü. Olay hakkında başlatılan soruşturma halen devam ediyor.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Kaza anı ise cadde üzerindeki bir işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt edildi. Görüntülerde kaldırımda yürüyen vatandaşların yürüdükleri esnada beyaz renkli bir otomobilin hızla dönüş yaptığı ve cadde üzerinde yürüyen iki vatandaşla çarptığı görülmekte.

 

İstanbul Galata Yaya