G-20 Zirvesinden Önemli Haber! Kriz Aşıldı

TAKİP ET

G-20 Zirvesinden gelen son dakika bilgisine göre ülkeler arasında anlaşmaya varıldığı belirtildi. Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen G-20 Zirvesinde iklim değişikliği, Kuzey Kore ve terörle mücadele gibi fikir ayrılığı yaşanan konularda tüm ülkelerin anlaşmaya vardığı bilgisi verildi.

G-20 Zirvesinden gelen son dakika bilgisine göre ülkeler arasında anlaşmaya varıldığı belirtildi. Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen G-20 Zirvesinde iklim değişikliği, Kuzey Kore ve terörle mücadele gibi fikir ayrılığı yaşanan konularda tüm ülkelerin anlaşmaya vardığı bilgisi verildi. 

Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen G-20 Zirvesi görüşmelerinden son dakika bilgisi geldi. Zirvenin son gününde gelen habere göre, Kuzey Kore, terörle mücadele, iklim değişikliği ve göç dalgası gibi birçok konuda tüm ülkelerin uzlaşmaya vardığı belirtildi. Özellikle de önemli görüş ayrılıklarının yaşandığı iklim değişikliği konusunda tüm ülkelerin uzlaşmaya vardığı altı çizilerek ifade edildi.

SON DAKİKA HABERİ OLARAK DUYURULDU

Ülkelerin anlaşmaya vardığı haberi Reuters haber ajansı tarafından son dakika haberi olarak yayınlandı. Yayınlanan haberde, G-20 Zirvesine katılım gösteren tüm ülkelerin sonuç bildirgesi üzerinde anlaşmaya vardıkları duyuruldu.

MERKEL CANLI YAYINDA RESMEN İLAN ETTİ

Almanya’nın Başbakanı Angela Merkel ise konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Merkel’in yaptığı konuşma Uluslararası haber televizyonlarında canlı olarak yayınlandı. Başbakan Merkel, G-20 Zirvesinin son gününde tüm ülke liderlerinin bildirgede anlaşmaya vardığını resmen ilan etti.

 

G-20 zirve liderler önemli haber kriz aşıldı kriz anlaşma merkel son gün