Futbolcu Aycan Yanaç'tan çok konuşulacak Survivor itirafları

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve hem yeteneği hem de güzelliğiyle adından sıkça bahsettiren futbolcu Aycan Yanaç, bugün Demet Akalın ve Alişan'ın konuğu oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve hem yeteneği hem de güzelliğiyle adından sıkça bahsettiren futbolcu Aycan Yanaç, bugün Demet Akalın ve Alişan’ın konuğu oldu. Canlı yayında yarışmayla ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Yanaç, yarışma sürecinde adadan kaçmaya çalıştığını ancak başarısız olduğunu söyledi.

Adadan Kaçmaya Çalışmış

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor yarışması geçtiğimiz sezon ekranların en çok izlenen yapımı oldu. Yarışmanın ünlüler takımında yer alan futbolcu yarışmacısı Aycan Yanaç, adada kaldığı süreçte neler yaşadığıyla ilgili çok samimi açıklamalara yer verdi. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan ve canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Yanaç, ada hayatının ilk zamanlarda çok zor geçtiğini ve hiç kalmak istemediğini söyledi. Adadan kaçmaya bile çalıştığını söyleyen Aycan, aile özlemi ve sevdiklerinden uzak olmaya bir zaman sonra alışıldığını ancak kendisini en çok zorlayan şeyin yerde yatmak olduğunu ifade etti. 


Sercan Yıldırım Açıklaması

Adada kurulan arkadaşlıklardan da söz eden Aycan, ilk zamanlarda Elif’le çok iyi anlaştıklarını ancak ada hayatına alıştıktan sonra Aşkım ve Sercan’la da iyi anlaşmaya başladığını söyledi. Arkadaşı Aşkım’ı herkesin kötü gibi gördüğünü ancak kendisinin çok tatlı birisi olduğu yorumunda bulundu. Aynı şekilde bir diğer iyi anlaştığı isim olan Sercan’ın çok antipatik durduğuna dair yorumlar aldığını fakat Sercan’ın çok iyi bir insan olduğunu sadece yenilmeyi sevmediği için hırs yaptığını belirtti. 


Acun Ilıcalı’ya Attığı Omuz Çok Konuşulmuştu

Survivor 2020 yarışmasında Acun Medya ve Survivor yarışmacılarının karşılaştığı futbol maçında çok konuşulan bir olay yaşanmıştı. Bu maçta Acun Ilıcalı’ya omuz atan ve yere düşüren Aycan, bu olayın yaşandığı hafta elenmişti. Bir süre gündemden düşmeyen bu olayla ilgili de açıklama yapan Aycan Yanaç, olayın ardından konuştuklarını ve faul yaptıysa kart verilmesini istediğini söyledi. Acun Ilıcalı’nın kendisine ‘Faul yok devam’ dediğini ancak olayın ardından konsantrasyonunun bozulduğunu ve oyundan çıktığını, oradakilerin de kızdırmak amacıyla kendisine ‘Sen bu hafta gidersin’ şeklinde espri yaptıklarını anlattı.

 

aycan yanaç demet ve alişan