Fuhuşta Banyolu Banyosuz Seçeneği Sunuldu

TAKİP ET

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yaşlı adamların kurduğu fuhuş çetesi banyolu ve banyosuz olmak üzere çeşitli seçenekler sunduklarını açıkladılar.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yaşlı adamların kurduğu fuhuş çetesi banyolu ve banyosuz olmak üzere çeşitli seçenekler sunduklarını açıkladılar. 

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bir süredir fuhuş yaptırıldığı yönünde çeşitli ihbarlar alınıyordu. alınan ihbarları değerlendiren Balıkesir Emniyet güçleri bir takip düzeneği kurdular. Bir süre yakın takipte oldukları fuhuş çetesine operasyon düzenlemek için kısa süre sonra harekete geçtiler. Bunun üzerine yapılan operasyonda suçüstü bir şekilde yakalandıkları öğrenildi. 

Yapılan operasyonun ardından yaşlı adamların genç kızlara fuhuş yaptırdıkları ve üstlerinden para kazandıkları belirlendi. Bunun ardından operasyon sonrasında fuhuş yaptıran 4 kişi ile buna aracılık sağlayan 2 kişinin kıskıvrak bir şekilde polis ekipleri tarafından yakalandıkları öğrenildi. 

BANYOLU VE BANYOSUZ SEÇENEKLERİ BULUNUYOR

Polis tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda polis ekibinin katıldığı öğrenildi. 10 farklı adres takipler sonrasında eş zamanlı olarak basıldı. Ardından fuhuş yaptırıldığı kesinleşti. Yapılan incelemelerde fiyat seçeneklerinin banyolu ve banyosuz olmak üzere değiştiği belirlendi. Fuhuş yaptıran kişilerin yaşlarının ise 65 ile 80 arasında değiştiği öğrenildi. Genç kızlar ise polis tarafından kurtarıldı. Bunun ardından şüphelinin evlerinden de aramalar yapıldı. Yapılan aramaların ardından 2 adet av tüfeği, pek çok fişek, kuru sıkı silahlar ile bir miktar para ile cinsel içerikli ilaçların bulunduğu açıklandı. Konu hakkında soruşturma hala devam ediyor. 

balıkesir fuhuş banyolu banyosuz