Fuhuş Yapan Kadınları Beğenmeyince Öyle Bir Suç İşlediler Ki...

TAKİP ET

Kartal'da bir eve fuhuş yapmak için giden 3 kişi kadınları beğenmeyince yanlarında getirdikleri silah ve bıçaklarla paraları ve cep telefonlarını gasp ederek olay yerinden kaçtılar.

Kartal'da para karşılığında fuhuş yaptırıldığını öğrenen bir şahıs kadınları gördükten sonra beğenmediğini dile getirdi. Bunun ardından silah ve bıçak tehdidi ile evde bulunan tüm paraları ve cep telefonlarını alan saldırganın yalnız olmadığı toplam 3 kişi oldukları belirlendi. Şikayetler üzere polis tarafından yapılan incelemeler sonrasında gasp yapan üç kişi kısa süre içerisinde kıskıvrak yakalandı. 

İstanbul Kartal'da para karşılığında fuhuş yapan kadınlar olduğunu öğrenen 
3 erkek anlaşarak fuhuş yapılan eve gittiler. Evde bulunan erkekleri dışarı çıkardıktan sonra ise kadınları beğenmedikleri için ilişkiye girmek istemediler. Bunun ardından yanlarında getirdikleri silah ve bıçaklarla kadınları rehin aldıktan sonra evde bulunan tüm paraları ve elektronik aletleri alarak olay yerinden uzaklaştıkları öğrenildi. Fuhuş yapan kadınlar ise panikle arkalarından polise giderek şikayetçi oldular. 

SABIKA KAYITLARI POLİSİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Polis tarafından yapılan işlemlerin ardından etrafta bulunan güvenlik kameraları incelemeye alındı. Ardından cep telefonlarının takibe alınması ile birlikte zanlılar kısa süre içerisinde polis tarafından yakalandılar. emniyette yapılan sorgulamaları sırasında daha önce emniyette olan sabıka kayıtları büyük şaşkınlığa sebep oldu. Daha önce bisiklet hırsızlığı, motosiklet hırsızlığı, kasten adam yaralama ve uyuşturucu suçlarından dolayı 15'er kez yakalandıkları ve haklarında işlem yapıldığı öğrenildi. Savcılığa sevk edilen sanıkların adliyedeki işlemlerinin ardından mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildikleri açıklandı. Kaçak bir kişi hakkında soruşturma hala devam ediyor. 

fuhuş gasp istanbul