Fuhuş Salonu Operasyonu! Şifre: Mutlu Son!

TAKİP ET

Adana'da düzenlenen fuhuş operasyonlarında mutlu son şifresi ile pek çok kişinin fuhuş yaptıkları ortaya çıktı. Düzenlenen operasyonda toplam 49 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Adana'da 9 ayrı masaj salonuna polis tarafından bakın yapıldı. Masaj salonu adı altında gelen müşterilerin fuhuş yaptıkları bunun için pek çok fuhuş yapan kadının çalıştığı öğrenildi. Onlarca kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyon sonrasında en çok dikkat çeken detay ise kendi aralarında kullanmış oldukları şifre oldu. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir süredir Adana'nın çeşitli bölgelerinde fuhuş yaptırıldığına dair ihbarların değerlendirilmesine karar verildi. Düzenlenen operasyon kapsamında fuhuşa kolaylık sağlama, fuhuş için yer temin etme suçlarından dolayı geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Polis tarafından konu hakkında hem teknik hem de fiziki deliller araştırılmaya başlandı. 

FUHUŞ İÇİN ŞİFRE BELİRLEMİŞLER

Ahlak Büro Amirliği tarafından belirlenen şüphelilerin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Toplam 55 farklı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği açıklandı. Masaj salonu sahipleri, işletmecileri ve çalışanları bu operasyonda gözaltına alındı. 

Masaj parası alan kadınların aynı zamanda masaj haricinde fuhuş yaptıkları da ortaya çıktı. Erkeklerin ise fuhuş yapmak istedikleri zaman mutlu son adı altında bir şifre belirleyerek isteklerini dile getirdikleri ortaya çıktı. Bu mesajlaşma tekniğinin ise polis yakalanmamak ve arkada delil bırakmamak için gerçekleştirildiği öğrenildi. Ayrıca olası polis baskınlarını engellemek için günlük 150 lira karşılığında bir gözcü tutarak haber aldıkları belirlendi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

fuhuş salonu operasyon şifre