Fuhuş Operasyonunda Patroniçeler Yakalandı

TAKİP ET

Ankara polisi tarafından yürütülen fuhuş operasyonları nda kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen "Patroniçe" lakaplı 3 kadının da aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 10'u tutuklandı.

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede fuhuş olayları ile ilgili başlattığı uzun süren teknik ve fiziki takip çalışmaların ardından operasyon için Düğmeye bastı. Ekipler dördü fuhuş evi olmak üzere 8 farklı adrese operasyon düzenleyerek fuhuşa teşvik eden zorlayan fuhuş için yer ve imkan sağlayan insan ticareti yapan patroniçe lakaplı 3 kadın, Fuhuş için kadın pazarlayan ve kadın temin eden 4 erkek ve para karşılığı fuhuş yapan aralarında yabancı uyruklu kadınların da olduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Farklı vaatlerle kandırılarak fuhuşa zorlanan kadın ise bu kişilerin ellerinden kurtarıldı.

NÜFUS CÜZDANLARINA EL KOYMUŞLAR

Polis ekipleri şüphelilerin yakalandıkları fuhuş evlerinde yaptıkları aramalarda çok sayıda uyarıcı hap cinsel içerikli ürün çok miktarda para Ziynet eşyası ve suç malzemesi bulundu. Ayrıca fuhuşa zorlanan kadınların nüfus cüzdanlarına örgüt liderleri tarafından el konuldu ve mağdur kadınların günlerce fuhuş evlerinden çıkmalarına izin verilmediği öğrenildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilirken aralarında yöneticilerin de bulunduğu 15 şüpheliden 10’u tutuklandı. Fuhuşa zorlandıkları belirlenen 10 kadın ise ailelerine teslim edildi.

 

ankara fuhuş operasyonu son dakika ankarada fuhuş operasyonu patroniçe