Fuhuş Batağına Saplanan Kadının İbretlik Hikayesi

TAKİP ET

Adıyaman'da tecavüze uğrayan Daha sonra da fuhuş batağına saplanan ve defalarca polis operasyonu ile gözaltına alınan F.A. isimli kadın Bu Vatana Nasıl hesaplandığını anlattı ve genç kızları uyardı.

Adıyaman'da tecavüze uğrayan Daha sonra da fuhuş batağına saplanan ve defalarca polis operasyonu ile gözaltına alınan F.A.  isimli kadın Bu Vatana Nasıl hesaplandığını anlattı ve genç kızları uyardı.

Adıyaman'da yaklaşık 45 yıl önce tecavüze uğrayan daha sonra fuhuş batağına saplanan ve şu anda 61 yaşında olan F.A. Bütün çabalarına rağmen bu bataktan kurtulmayı başaramadı. Polis Operasyonlarında defalarca gözaltına alınan F.A.  kendisine kesilen cezaların ardından yeniden fuhuş batağına geri döndü.

KÖTÜ ARKADAŞ HAYATINI KARARTTI
F.A.  çok küçük yaşta katıldığı arkadaş ortamı nedeniyle hayatının karardığını belirterek, "Çok küçüktüm ve bir arkadaş ortamına katıldım. Ne olduysa ondan sonra oldu ve ondan sonra hayatım karardı. Ne oluyorsa arkadaşlık ortamında oluyor. Sevgilimdir, beni sevendir, benimle evlenecek, gibi vaatlere kanarak hayatını karartan çok insan var. Bu pisliğe bir defa düşen bir daha kolay kolay kurtulamıyor"  ifadelerini kullandı.

'GERİ DÖNÜŞ MÜMKÜN OLMADI'
Bu batağın kendisine ilk zamanlarda çok renkli geldiğini fakat zamanla ne kadar kirli olduğunu anladığını belirten F.A.  geri dönüşümün mümkün olmadığını belirterek aileleri ve genç kızlara uyardı.  Ailelere ve genç kızlara çağrıda bulunan kadın,"Aileler çocuklarına dikkat etsin. Artık her şey eskisi gibi değil. Çocuğunuz okula gidiyorsa sürekli denetleyin, çocuğunuzla zaman geçirin ve onunla ilgilenin. İlgi görmeyen ve aileden uzak olan çocuklar bu defa ilgiyi dışarıda arıyor. İstemese de kendilerine kurulan tuzaklara düşüyorlar" şeklinde konuştu.

"BAYRAM YOK; MİSAFİRLİK YOK; EŞ-DOST YOK'
Bu  batağa kendisinin düştüğünü ve kimsenin düşmesini istemediğini söyleyen F.A., "Ben de düştüm başka kimsenin düşmesini istemem. Şuan bir ailemin olmasını, çocuk sahibi olmak, ev sahibi olmak, eş sahibi olmak isterdim ama ne yazık ki bunların hiç biri yok ve olmazda artık. Bu iş pislikten başka bir şey değil. Ya fuhşa sürüklüyorlar ya da uyuşturucu gibi iğrenç şeylere. Bayram yok, misafirlik yok, eş yok, dost yok. İnsan içine çıkmaya adeta yüzüm yok. Evden dışarıya çıkmaya utanıyorum. Kimsenin böyle bir hayat yaşamasını kesinlikle istemem"  dedi.  kendisi gibi bu batağı toplanmak üzere olan bir genç kızı kurtardığını belirten F.A., "Bu tür duruma düşmek üzere olan çok kişiyi de uyardım ve çok şükür onların hayatını kurtardım. Kendi hayatımı kurtaramadım ama en azından onların hayatını kurtarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gençlerden ricam ailelerinin sözünden çıkmasınlar”  ifadelerini kullandı.

 

 

son dakika haber adıyaman fuhuş batağı ibretlik hikaye