Freni boşalan hafriyat kamyonu 14 otomobili biçti: 1 öğrenci yaralı

TAKİP ET

İstanbul'un Kartal ilçesinde freni boşalan kamyon, yol kenarında park halde bulunan 14 otomobile çarparak anca durabildi. Kaza nedeniyle servis minibüsünde olan 1 çocuk yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kartal Hürriyet Mahallesi Reyhan Sokak'ta yaşandı. İddialara göre, sürücüsü Ahmet E.'nin içinde olmadığı park halinde bulunan 34 CKZ 433 plakalı hafriyat kamyonu, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden freninin boşalması nedeniyle kaymaya başladı. Sürat ile yokuş aşağı kaymaya başlayan kamyon, önce içinde öğrencilerin olduğu servis minibüsüne arkadan çarptı, ardından da park halindeki 14 otomobile çarparak sokağın sonunda durabildi. Kaza sebebiyle hafriyat kamyonu ve çarptığı 14 otomobilde büyük çapta maddi hasara neden olurken, kazaya karışan servis minibüsü içerisinde bulunan öğrencilerden Melek İpek yaralandı.

İhbarın ardından olay yerine polis ve ambulans ekipleri gönderildi. Yaralı olan öğrenci İpek, tedavi altına alınmak için hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından olay yerine gelen kamyon sürücüsü Ahmet E., ifadesi alınmak için karakola götürüldü.

Kazayı gören vatandaşlardan Dursun Tüfekçi, "Park halindeki kamyon kaymaya başlıyor, yukarı doğru gelen dolu haldeki servis minibüsüne çarpıyor. Bir öğrenci yaralanıyor çarpma sonucu. Ambulansla öğrenciyi hastaneye götürdüler, herhangi bir problemi yok. Kamyon toplamda 14 tane otomobile çarptı" ifadelerini kullandı.

İstanbul Kartal