Flaş! Uzmanlar Uyardı, 21 Şubat'ta 8.0 Şiddetinde Deprem mi Olacak?

TAKİP ET

Beklenen büyük deprem için 21 Şubat 2019 tarihli verildi. Mega deprem için tarih veren Uzmanlar 8 şiddetinde deprem beklendiğini söyledi. Peki, 21 Şubat'ta gerçekten deprem olacak mı? Deprem iddiası doğru mu?

Türkiye Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinden aktif bir deprem kuşağı içerisinde bulunuyor. Deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, Geçtiğimiz günlerde bir dizi deprem tahmini izleyenlerle paylaştı. Şubat ayında gezegen hizalanması olacağını söyleyen deprem tahmincisi dünya için korkunç sonuçlar doğuracağını iddia etti. Hoogerbeets iddialarında, 13 Şubat'ta Aynı düzlemde olacak olan Mars Uranüs ve Neptün’ün hareketlerinin dünyayı sarsacağını söyledi.
Özellikle şubat ayının son 2 haftasına dikkat çeken Hoogerbeets, Yaptığı tahminlerden son derece Emin olduğunu dile getirerek 21 Şubat Perşembe günü 8'den büyük şiddetli bir depremin yaşanacağını öne sürdü. Yeni nesil deprem tahmincisi internet sitesinde de yer alan bilgilere göre 17 ve 21 Şubat tarihleri arasında 7,8 ya da daha büyük şirkette bir deprem beklendiği belirtiliyor.

 

son dakika deprem uyarı son dakika haberi 21 şubat deprem 21 şubatta deprem mi olacak