Flaş! Muğla Güne Depremle Başladı, AFAD'tan Depremle İlgili Açıklama

TAKİP ET

Muğla'da merkez üssünün Ula olduğu öğrenilen 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenilirken depremin 4.2 şiddetinde salladığı ve panik yarattığı bilgisine ulaşıldı.

Muğla’da merkez üssünün Ula olduğu öğrenilen 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenilirken depremin 4.2 şiddetinde salladığı ve panik yarattığı bilgisine ulaşıldı.

Muğla Ula içesinde şiddetinin 4.2 olduğu ölçülen bir deprem meydana gelirken AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden de açıklama gecikmedi.

AFAD AÇIKLAMA YAPTI

Alınan bilgilere göre, deprem sonrasında açıklama yapan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlık Sitesi, merkez üssünün Ula olduğunu belirlediği depremin sabah saat 07.33 sularında meydana geldiğini ve 4.2 şiddetinde olduğunu açıkladı.

KANDİLLİ RASATHANESİ’NDEN AÇIKLAMA

AFAD’tan alınan bilgilerde depremin yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği kaydedilirken depremle ilgili açıklama yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin yerin yaklaşık 8.5 derinliğinde meydana geldiğini aktardı.  Merkez üssü Ula olan 4.2 şiddetindeki depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

 

Son dakika Deprem haberleri Muğla Deprem AFAD Kandilli Muğlada deprem Kaç şiddetinde oldu