Flaş! Kilis Valiliği Yakınlarında Gergin Saatler: 2 Roket Düştü, Ölü ve Yaralı Var Mı

TAKİP ET

Zeytin Dalı operasyonunun üçüncü gününde sınır bölgesinde gerginlik devam ediyor. Son gelen bilgilerde gün içinde sürekli saldırıya maruz kalan Kilis'te Valilik yakınlarına 2 roket düştüğü öğrenilirken ekiplerin olay yerine intikal ettiği belirtildi.

Zeytin Dalı operasyonunun üçüncü gününde sınır bölgesinde gerginlik devam ediyor. Son gelen bilgilerde gün içinde sürekli saldırıya maruz kalan Kilis’te Valilik yakınlarına 2 roket düştüğü öğrenilirken ekiplerin olay yerine intikal ettiği belirtildi.

Afrin’de başlayan Zeytin Dalı operasyonunun  ilk gününden itibaren Kilis teröristlerin hedef noktası haline gelen bölgelerden biri olmuştu. Operasyonun başladığı ilk günün gece saatlerinde Kilis’in köyüne art arda roket atışı yapılmış ve bilançoda ölü bulunmasa da 1 kadın hafif yaralanmıştı. Çok sayıda ev ve iş yerlerinin zarar gördüğü roketli saldırıların ardı arkası kesilmezken bugün Kilis Valiliği yakınlarına 2 roket saldırısı gerçekleştirildiği belirtildi.

VALİLİK YAKINLARINA 2 ROKET DÜŞTÜ

Alınan bilgilere göre, Kilis Ekrem Çetin Mahallesi Genç Osman Caddesi’nde yer alan Valilik ve polis evi yakınlarında yer alan boş  bir araziye Afrin’deki teröristler tarafından roketli saldırı gerçekleştirildiği ve 2 roketin boş araziye düştüğü öğrenildi. Olay sonrasında bölgeye AFAD, çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edilirken yaşanan saldırı sonucunda ölü ve yaralı bulunmadığı belirtildi.

GÜN İÇİNDE 3 SALDIRI DAHA YAPILDI

Öte yandan Afrin’deki teröristler bugün içerisinde Kilis Kazım Karabekir Mahallesi’ne art arda 3 roket atışı yapmıştı. Bu roketlerden birinin 3 katlı bir binaya isabet ettiği ve olayda ölü veya yaralı olmadığı belirtilmişti.

 

Afrin Kilis Valilik Roket Saldırı