Flaş! Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Davasında Karar Verildi, 18 Sanık İçin…

TAKİP ET

15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesine yönelik davada savcı, 18 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine yönelik davada savcı, 18 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

15 Temmuz FETÖ\PDY’nin hain darbe girişimi gecesinde darbecilere karşı kahramanca savaşan ve şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine yönelik davada Cumhuriyet Savcısı Mustafa Manga, 18 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi.

18 SANIK İÇİN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

FETÖ tarafından 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen hain darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı ele geçirmek isteyen darbeci General Semih Terzi’yi başından vurarak darbenin seyrini tamamen değiştiren kahraman şehit Astsubay Ömer Halisdemir, Semih Terzi’yi vurduktan sonra hain kurşunlarla şehit edilmişti. Şehit Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine yönelik açılan davada Cumhuriyet Savcısı Mustafa Manga, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı Manga, 18 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Ayrıntılar Geliyor...

 

FETÖ Darbe 15 Temmuz darbe Ömer Halisdemir Şehit Dava Müebbet Semih Terzi Kara Kuvvetleri Ömer Halisdemir kimdir