Flaş! İstanbul'da Okul Servisini Taradılar: Yaralılar Var

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da bir okul servisine silahla saldırı düzenlendiği öğrenildi. Düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 1'i kadın 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Üsküdar’da bir okul servisine silahla saldırı düzenlendiği öğrenildi. Düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 1’i kadın 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, İstanbul’da Üsküdar’da meydana geldi. Park halinde durduğu öğrenilen bir okul servisine silahlı saldırı sonucunda 1’i kadın olmak üzere 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

SİLAHLA TARADILAR

Akşam saatlerinde saatler 19.00’ı gösterirken meydana gelen olayda, park halinde durduğu öğrenilen 34 LAA 951 plakalı servis aracına kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldığı ve okul servisinin tarandığı öğrenildi.

YARALILAR YOĞUN BAKIMA ALINDI

Düzenlenen silahlı saldırıda okul servisinin sürücüsü 51 yaşındaki Mehmet Yılmaztürk’e 2 kurşun isabet ettiği öğrenilirken yanındaki Asiye Aykan isimli kadına ise 4 kurşun isabet ettiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı adam ve kadının yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaşanan silahlı saldırı ile ilgili soruşturmasının devam ettiği ve silahlı saldırıyı düzenleyen kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

 

İstanbulda okul servisine saldırı Okul servisi Silahla taranan okul servisi kaç kişi yaralandı Üsküdar