Flaş! Her Şey Hazır, Türkiye Almanya'dan FETÖCÜ Adil Öksüz'ün İadesini İsteyecek

TAKİP ET

15 Temmuz Hain Darbe girişimi gecesinden sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğu öne sürülmüştü. Türkiye, Almanya'dan FETÖ'cü Adil Öksüz'ün iadesi için harekete geçti.

15 Temmuz Hain Darbe girişimi gecesinden sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen firari FETÖ’cü Adil Öksüz’ün Almanya’da olduğu öne sürülmüştü. Türkiye, Almanya’dan FETÖ’cü Adil Öksüz’ün iadesi için harekete geçti.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan FETÖ’cü Adil Öksüz için Almanya’da olduğu iddiaları öne sürülmüştü. Alınan bilgilere göre, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Almanya’da olduğu öne sürülen FETÖ hava kuvvetleri imamı olduğu belirlenen Adil Öksüz’ün geri iadesi için bir talepname hazırladı.

İADE TALEPNAMESİ ALMANYA’YA GÖNDERİLECEK

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hazırlandığı belirlenen iade talepnamesinin ilk olarak Adalet Bakanlığı’na buradan da Dışişleri Bakanlığı’na gönderileceği belirtilirken Dışişleri Bakanlığı’nın talepnameyi Almanya’ya göndererek FETÖ’cü Adil Öksüz’ün geri iadesini isteyeceği öğrenildi.

ADİL ÖKSÜZ ALMANYA’DA MI?

FETÖ terör örgütünün hava kuvvetleri imamı olduğu belirlenen ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinin ardından yurt dışına kaçtığı iddia edilen ve hakkında yakalama kararı çıkan Adil Öksüz hakkında bir ev resminin konulduğu ve bu evde yaşadığının iddia edildiği haber sonucunda Türkiye’deki yetkililer harekete geçti ve son olarak mahkeme tarafından hazırlanan talepname ile Almanya’da olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün geri iadesinin talep edileceği açıklandı.

 

Flaş Haber Adil Öksüz Almanya Mahkemeden talepname Dışişleri bakanlığı Adalet bakanlığı FETÖ Adil Öksüz için geri iade talepnamesi Adil Öksüz nerede