Flaş Haber! Tartışmalı İsim İstifaya Hazırlanıyor: Odasını Toplamaya Başladı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği isimler arasında yer alan ve istifa etmeyeceği iddiaları ile gündemi sallayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe hakkında bugün istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği isimler arasında yer alan ve istifa etmeyeceği iddiaları ile gündemi sallayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe hakkında bugün istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası istenen Belediye Başkanları arasında yer alıyor. İstifa etmeyeceğini söyleyen ve direndiği iddia edilen Altepe’nin hakkında bugün istifasını duyuracağı ve odasını toplamaya başladığı belirtildi.

SAAT 16.00’DA İSTİFA EDECEK İDDİASI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifa etmesi istendiği halde halen istifasını duyuran bir açıklama yapmadığı gündemden düşmezken bugün ortaya atılan iddiaya göre Altepe’nin saat 16.00’da istifasını açıklayacağı iddia edildi. Öte yandan Altepe hakkında önemli bir kaynaktan alındığı iddia edilen bilgiler arasında makam odasını toplamaya başladığı ve saatler 16.00’ı gösterdiğinde istifasını duyuracağı öne sürüldü.

 

Flaş haber Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İstifa Makam odası 16.00 İstifa açıklaması