Flaş Haber! Suudi Arabistan'da Helikopter Düştü: 1 Prens ve 8 Bürokrat Yaşamını Yitirdi

TAKİP ET

Suudi Arabistan'da dünden itibaren art arda gelen kötü haberlerin sonu gelmiyor. Alınan son bilgilerde, Suudi Arabistan'da içinde Prens Mansur ve 8 bürokratın içinde bulunduğu bir helikopterin düştüğü ve 9 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Suudi Arabistan’da dünden itibaren art arda gelen kötü haberlerin sonu gelmiyor. Alınan son bilgilerde, Suudi Arabistan’da içinde Prens Mansur ve 8 bürokratın içinde bulunduğu bir helikopterin düştüğü ve 9 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Suudi Arabistan’dan alınan son bilgilerde, içinde Prens Mansur ve 8 bürokratı taşıdığı öğrenilen helikopterin düştüğü belirlendi. Düşen helikopterde yer alan 9 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. 

HELİKOPTER KAZASI ŞÜPHE UYANDIRDI

Helikopter kazası sonrasında birçok iddia art arda geldi. Helikopterin bir dağa çarparak düştüğü iddia edilirken bazı iddialarda helikopterin Yemen’den yapılan bir saldırı sonucunda düşmüş olabileceği öne sürüldü. Öte yandan Suudi Arabistan’da dün yaşanan ve çok sayıda üst düzey Suudi Bakan ile eski Prensin tutuklandığı olayın ardından bu helikopter kazasının yaşanması da akıllarda büyük şüphe uyandırdı.

 

Flaş haber Suudi Arabistan Helikopter kazası Prens Mansur 8 Bürokrat 9 Ölü