Flaş Haber! Polisin Dur İhtarına Uymayarak Vurulan Sürücü 15 Temmuz Gazisi Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde hareketli dakikalar yaşandı. Emniyet Müdürlüğünün dur ihtarına uymayarak bariyerlere kadar yaklaşan otomobile polis ateş açmak zorunda kaldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde hareketli dakikalar yaşandı. Emniyet Müdürlüğünün dur ihtarına uymayarak bariyerlere kadar yaklaşan otomobile polis ateş açmak zorunda kaldı. 

Olay, Vatan Caddesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünde yaşandı. Emniyet Müdürlüğü binasının bariyerlerine kadar yaklaşan ve polisin dur ihtarına rağmen aracını durdurmayan sürücünün otomobiline ateş açıldı.

BOMBALI ARAÇ ŞÜPHESİ

Emniyet Müdürlüğün bariyerlerine kadar yaklaşan ve polisin yaptığı dur ihtarına uymayan araç kaldırıma çıkarak ilerlemeye devam etti. Polis bu durumun üzerine aracı şüpheli olarak gördü ve bombalı araç şüphesiyle önce havaya daha sonrada araca ateş açtı.

15 TEMMUZ GAZİSİ ÇIKTI

Polisin açtığı ateş sonucunda araç içinde bulunan 2 şüphelinin yaralı olarak yakalandığı öğrenildi. Yaralıların Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldığı öğrenilirken yapılan sorgulama sonucunda araçtaki ikilinin 15 Temmuz Gazisi M.A ve eşi S.A olduğu tespit edildi.

POLİS EVİNE BIRAKTI

15 Temmuz Gazisi olduğu belirlenen M.A’nın daha öncede alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ve olaydan hemen önce saat 03.00 sularında takıldığı trafik kontrolünde alkollü ve ehliyetsiz olarak yakalandığı belirlendi. 15 Temmuz Gazisi olduğu tespit edilen M.A ve eşi polis ekipleri tarafından evine bırakılırken aracın da başka bir sürücü tarafından gazinin evine götürüldüğü öğrenildi. M.A ve eşinin bu olay sonrasında evlerinden tekrar çıktığı ve Emniyet Müdürlüğü önündeki olayın da Gazi’nin alkollü olarak yakalandıktan sonra yaşandığı belirlendi.

 

15 temmuz gazisi polis vatan emniyet müdürlüğü dur ihtarı sürücü gazi flaş haber