Flaş Haber! Ortadoğu'da Generali Başından Vuran Türk Subayı Darbeyi Önledi

TAKİP ET

Arap medyasındaki haberlere göre, Katar'da yaşandığı belirtilen darbe girişiminde üst düzey bir Katar Askeri yetkilisinin bir Türk subayı tarafından başından vurularak öldürüldüğü iddia edildi.

Arap medyasındaki haberlere göre, Katar’da yaşandığı belirtilen darbe girişiminde üst düzey bir Katar Askeri yetkilisinin bir Türk subayı tarafından başından vurularak öldürüldüğü iddia edildi.

Arap medyasında yer alan ve gündeme bomba gibi düşen iddiaya göre, Katar’da Türkiye’de yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimine benzer bir kalkışma yaşandığı ve Katar’da bir Türk subayının darbe girişiminde bulunan generali başından vurarak öldürdüğü belirtildi.

TÜRK SUBAYI GENERALİ ÖLDÜRDÜ

GDN News’in Doha’dan geçen haberine göre, bir Türk subay Lakhouya Kuvvetleri Komutan Yardımcısı olan General Mohammed bin Aziz Nasser Al-Ateya’yı başından vurarak öldürdü. Haberde geçen ayrıntılarda, generalin resmi izin olmadan Al-Wajba Sarayı’na girmeye çalıştığı belirtildi. İddialar sosyal medyada da geniş yer bulurken yaşandığı iddia edilen olay hakkında çok sayıda mesaj paylaşıldı.

TÜRK MEDYASINDA DA YER ALDI

Arap medyasında yer alan ve sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu olan bu olay Türk medyasında da geniş yer buldu. 

 

Arap Medya Katar Darbe Türk subay General İddia Sosyal medya