Flaş Haber! Okul Saatleri ve Okul Servisleri İle İlgili Verilen Önemli Karar Açıklandı

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen karar göre, artık okul saatlerindeki değişiklik kararlarını 'Valilik' verecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen karar göre, artık okul saatlerindeki değişiklik kararlarını ‘Valilik’ verecek. 

VALİLERE TAM YETKİ VERİLECEK

Milli Eğitimim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yaptığı açıklamada, okul saatleriyle ilgili tüm yetkinin artık valilerde olacağı bilgisi verildi. Okul saatleri ile ilgili tam yetkinin valiliklere verildiğini söyleyen Yılmaz, daha sonra duruma göre karar vereceklerinin de altını çizdi. 

SERVİS SORUNU İLE İLGİLİ DE BİR AÇIKLAMA GELDİ

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın valilerle ilgili açıklamasının ardından bir açıklama da T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından geldi. Bakan Ahmet Arslan, önceki dönemlerde de büyük sorunlar yaşanan ve okulların açılmasına kısa bir süre kala yeniden gündem konusu olan okul servisleri ile ilgili oldukça önemli bir açıklama yaptı. Bakan Arslan’ın okul servisleri ile ilgili yaptığı açıklamada, okul servisleri ile ilgili yaşanan tüm sorunların çözülmesi için gerek duyulursa yönetmelik ve yasa değişikliği yapacaklarını duyurdu. 

 

flaş haber okul servisleri okul saatleri valilik milli eğitim bakanlığı ismet yılmaz ulaştırma bakanlığı ahmet arslan