Flaş Haber! Eski Fenerbahçeli Futbolcu FETÖ'den Gözaltına Alındı

TAKİP ET

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ\PDY soruşturması kapsamında polis ekiplerinin bir dönemler Fenerbahçe'de de forma giymiş olan eski futbolcu Zafer Biryol'u gözaltına aldıkları öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ\PDY soruşturması kapsamında polis ekiplerinin bir dönemler Fenerbahçe’de de forma giymiş olan eski futbolcu Zafer Biryol’u gözaltına aldıkları öğrenildi.

İstanbul’da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ\PDY soruşturması kapsamında bir dönemde Fenerbahçe forması da giymiş olan eski gol yıldızı Zafer Biryol’un polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

FENERBAHÇE’DE DE FORMA GİYMİŞTİ

Eski futbolcu Zafer Biryol, Şekerspor’da oynadığı 2000-2001 sezonunda attığı toplamda 20 golle tüm dikkatleri tamamen üzerine çekmişti. Attığı gollerle bir dönem adından bahsettiren eski futbolcu Göztepe forma giymeye başlamış buradan da Konyaspor futbolcusu olmuştur. Konyaspor’da gösterdiği performansı ile toplamda 33 maçta attığı 25 golle gol kralı olmayı başaran Biryol’un gösterdiği iyi performans ile 2005-2006 sezonu arasında Fenerbahçe tarafından Konyaspor’dan alınarak bir dönem Fenerbahçe forması giydiği de biliniyor.

Detaylar Gelecek...

 

Spor haberleri Zafer Biryol Neden gözaltına alındı FETÖ Soruşturması Eski Fenerbahçe futbolcusu Zafer Biryol Kimdir Gol Kralı Zafer Biryol Eski futbolcu FETÖ