Flaş Haber! Ergenekon ve Şike Davalarının Hakimlerine Operasyon: Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

TAKİP ET

Şike ve Ergenekon davasının hakimi Bülent Kınay ve Ergenekon davasının hakimi Fatih Mehmet Uslu Yunanistan'a kaçarken kıskıvrak yakalandı. Hakimlerin gözaltında sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Şike ve Ergenekon davasının hakimi Bülent Kınay ve Ergenekon davasının hakimi Fatih Mehmet Uslu Yunanistan’a kaçarken kıskıvrak yakalandı. Hakimlerin gözaltında sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da yargılandığı ve 1 yıl hapis yattığı Şike davasının hakimi Bülent Kınay ile Ergenekon davasının hakimi Fatih Mehmet Uslu’nun Edirne’de düzenlenen operasyonla Yunanistan’a kaçmak üzereyken yakalandıkları öğrenildi.

HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNUYORDU

Edirne İl Jandarma ekiplerince düzenlenen ve FETÖ\PDY soruşturması kapsamında aranmakta olan Kınay ve Uslu’nun Yunanistan’a kaçacağına dair istihbarat alınmasının ardından operasyon başladı. Ekiplerin Yunanistan sınırında yaptıkları çalışmaları sonucunda bir grup kaçak ve Pakistan uyruklu 2 insan kaçakçısının kıskıvrak yakalandığı öğrenildi. Yakalanan kaçaklar arasında FETÖ\PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan Şike davası hakimi Bülent Kınay ve Ergenekon davası hakimi Fatih Mehmet Uslu olduğu belirlendi. 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

FETÖ şüphelisi Şike ve Ergenekon hakimleri Yunanistan’a kaçmak üzereyken kıskıvrak yakalanırken FETÖ\PDY soruşturması kapsamında aranan şüpheli halimler Bülent Kınay, Fatih Mehmet Uslu ve 2 insan kaçakçısının polis ekiplerince gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Flaş haber Şike Hakimi Ergenekon Hakimi Bülent Kınay Fatih Mehmet Uslu Yunansitan Kaçakçı Kaçarken yakalandı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Bşkanı