Flaş Haber! ABD İstanbul Başkonsolosluğu Görevlisi FETÖ Casusluğundan Tutuklandı

TAKİP ET

FETÖ\PDY soruşturmasından alınan son dakika haberinde FETÖ'ye bağlı birçok isimle görüşme yaptığı tespit edilen ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz FETÖ casusluğu suçundan tutuklandı.

FETÖ\PDY soruşturmasından alınan son dakika haberinde FETÖ’ye bağlı birçok isimle görüşme yaptığı tespit edilen ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz FETÖ casusluğu suçundan tutuklandı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, 17-25 Aralık 2013’te yaşananlardan önce FETÖ şüphelisi polis müdürleri ve şu anda firari olan eski savcı Zekeriya Öz ile kurulan bağlantıları tespit edilerek casusluktan tutuklandı.

FETÖ’YE CASUSLUK MU YAPTI?

FETÖ\PDY soruşturması kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yapılan tespit sonucunda, FETÖ’den hakkında dava açılan isimler, Yakup Saygılı, Nazmi Ardıç, Mahir Çakallı ve Mehmet Akif Üner ile şu anda firari olan eski savcı Zekeriya Öz’le kurduğu bağlantılar tespit edilen ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz casusluk suçundan gözaltına alınarak tutuklandı. Topuz, bugün İstanbul Çağlayan Adalet Sarayına getirilerek savcılığa verdiği ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildiği ve burada tutuklanmasına karar verilerek cezaevine gönderildi.

 

flaş haber ABD İstanbul başkonsolosluğu görevlisi metin topuz fetö casusluk tutuklama 17-25 aralık zekeriya öz