Flaş Flaş! Melih Gökçek'in Attığı Tweet'e Suç Duyurusu

TAKİP ET

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek2in son olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekmişti. Twitter adresinden yaptığı seçim anketinde, 'Terörist' ifadesi kullanan Gökçek hakkında CHP'den suç duyurusu geldi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek2in son olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekmişti. Twitter adresinden yaptığı seçim anketinde, ‘Terörist’ ifadesi kullanan Gökçek hakkında CHP’den suç duyurusu geldi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı seçim anketinde kullandığı ‘Terörist’ ifadesiyle büyük tepki çekmişti. Gökçek’in Twitter adresinden yaptığı seçim anketinde kullandığı ifadeye CHP cephesinden suç duyurusu geldi.

‘YAPTIKLARININ BİR BEDELİ OLMALI’

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Gökçek’i ciddiye almadıklarını fakat yaptıklarının bir bedeli olması gerektiğini aktardı. Açıklamalarına devam eden Erkek, ‘Terörist diyecek kadar alçalmanın hukuk karşısında bir bedeli olmalıdır.’ dedi.

 

Melih Gökçek CHP Tweet Suç duyurusu Ankara