Flaş Flaş! Lise Öğrencisi Helin Palandöken'in Katil Zanlısına Verilen Ceza Belli Oldu

TAKİP ET

Lise öğrencisi Helin Palandöken'in öldürülmesiyle ilgili alınan son bilgilerde, genç Helin'in katil zanlısı olarak gösterilen Mustafa Yetgin için ağırlaştırılmış hapis cezası verildi.

Lise öğrencisi Helin Palandöken’in öldürülmesiyle ilgili alınan son bilgilerde, genç Helin’in katil zanlısı olarak gösterilen Mustafa Yetgin için ağırlaştırılmış hapis cezası verildi. 

Lise öğrencisi Helin Palandöken, İstanbul Pendik’te okuduğu lisenin önünde pompalı tüfekle saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Helin Palandöken’in öldürülmesiyle ilgili olarak yargılanan ve Helin’in katil zanlısı olarak gösterilen Mustafa Yetgin’e ağırlaştırılmış hapis cezası verildiği öğrenildi. 

TASARLAYARAK ÖLDÜRME SUÇUNDAN MÜEBBET

Lise öğrencisi Helin Palandöken’e saplantılı olduğu iddia edilen Mustafa Yetgin, cinayetten yargılanırken zanlının ‘Çocuğu tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldığı aktarıldı. 

‘SOKAĞA ÇIKMAYA KORKUYORUM’ PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Liseli Helin’in ölümünün ardından yapılan incelemelerde, sosyal medya hesabından ‘Gizli bir platonik sapığım var sokağa çıkmaya korkuyorum’ paylaşımı yaptığı ortaya çıkmıştı. 

 

Lise öğrencisi İstanbul Pendik Helin Palandöken Katil Müebbet Ceza