Flaş! Flaş! Genelkurmay Başkanı Akar'dan Kritik Menbiç Açıklaması

TAKİP ET

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Türk ordusunun devriyelerine devam ettiği Menbiç ile ilgili yaptığı son açıklamasında, YPG'nin Menbiç'i terk etmesi ve silahlarının toplanmasına yönelik olarak çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Türk ordusunun devriyelerine devam ettiği Menbiç ile ilgili yaptığı son açıklamasında, YPG’nin Menbiç’i terk etmesi ve silahlarının toplanmasına yönelik olarak çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Menbiç ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akar, YPG’nin Menbiç’i terk etmesi ve silahlarının toplanmasına yönelik olarak tüm çalışmaların devam ettiği aktarıldı. 

‘YÜZLERCE HEDEF İMHA EDİLDİ’

Akar Paşa’nın yaptığı açıklamalarda, son yapılan terör operasyonları ile başta Kuzey Irak olmak üzere bölücü terör örgütüne ait olan toplantı mahalleri de dahil olmak üzere yüzlerce hedefin imha edildiğini belirtti. Aynı zamanda Akar, birçok teröristin de bu operasyonlarla yok etkisiz hale geldiğini aktardı.

‘ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR’

Bilindiği gibi ABD ve Ankara arasında Menbiç konusunda varılan mutabakat sonrasında Türk ordusu Menbiç sınırında devriye gezmeye başlamıştı. Türk ordusunun ilerleyen zamanlarda Menbiç merkeze gireceği yorumları yapılırken Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın yaptığı açıklamada, YPG’nin Menbiç’i terk etmesi ve silahlarının toplanmasına yönelik olarak tüm çalışmaların devam edeceği duyuruldu.

 

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Menbiç Açıklama TSK Kuzey Irak