Flaş Flaş! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce Hakkında Suç Duyurusu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi Pensilvanya ile ilgili ortaya attığı iddialar nedeniyle mahkemeye verdi. Erdoğan'ın konuyla ilgili İnce'ye tazminat davası açtığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi Pensilvanya ile ilgili ortaya attığı iddialar nedeniyle mahkemeye verdi. Erdoğan’ın konuyla ilgili İnce’ye tazminat davası açtığı öğrenildi.

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce geride bıraktığımız haftalarda Pensilvanya ile ilgili bazı iddialarda bulunmuş ve hükümetten büyük tepki almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce’nin bu iddialarının ardından harekete geçti ve Muharrem İnce’ye tazminat davası açtı.

MUHARREM İNCE NE SÖYLEMİŞTİ?

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, seçim için gerçekleştirdiği bir mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’yi kurmadan önce Pensilvanya’ya gittiğini ve Fethullah Gülen ile görüştüğünü bunun hemen ardından da AK Parti’yi kurduğunu iddia etmişti. 

ERDOĞAN’DAN SERT TEPKİ GELMİŞTİ

İnce’nin bu iddialarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan iddialara yanıt vermiş ve sert bir tepki göstermişti. Erdoğan İnce’ye, ‘Eğer bu iddialarını ispatlamazsan namertsin’ demişti.

İNCE’YE TAZMİNAT DAVASI

Bu konunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan İnce’ye karşı tepkisini göstermek için bir adım daha attı ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında suç duyurusunda bulunarak tazminat davası açtı. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce CHP Tazminat davası Mahkeme Pensilvanya Fethullah Gülen