Flaş Flaş! CHP'den 2 İsim Yunanistan'da Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Alınan bilgilere göre, CHP'li Edremit Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ertaş ve Coşkun Taşkın'ın Yunanistan'da gözaltına alındığı ve 4 saatin sonunda serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, CHP’li Edremit Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ertaş ve Coşkun Taşkın’ın Yunanistan’da gözaltına alındığı ve 4 saatin sonunda serbest bırakıldıkları öğrenildi.

CHP’li Edremit Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ertaş ve Coşkun Taşkın’ın CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ziyaretleri için bir gün önceden gittikleri Gümilcine’de Yunan polisi tarafından arandı. 

4 SAAT GÖZALTINDA KALDILAR

Aralarında, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da bulunduğu grubu arayan Yunan polisinin bir çanta içinde Türk bayrağı ve şapka taşıyan Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ertaş ve Coşkun Taşkın'a ters kelepçe takarak gözaltına aldıkları öğrenildi. Gözaltına alınan Ertaş ve Coşkun’un 4 saatin sonunda serbest kaldıkları öğrenildi. 

EDREMİT BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Söz konusu olay sonrasında Edremit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Yunanistan’da gözaltına alınan Meclis Üyeleri’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek için Gümülcine’ye gittiklerini aktardı.

 

Son dakika CHP Meclis üyeleri Yunanistan Gümülcine Yunan Polisi Gözaltı Edremit Mehmet Ertaş Coşkun Taşkın Muharrem İnce